Onsdag.

Dagen har varit... typ som alla andra dagar. Var i skolan, fick faktiskt lite gjort. Cissi kom i slutet av dagen, och knyckte med mig hem till henne! :) Hon ville ha lite hjälp med att byta däck, så jag hjälpte henne. ;)    Sedan pös jag iväg hemåt, var dags för träning. Och när jag står och pratar med Sara och Mia så blir jag genast påmind om att jag har ont i benet, genom att ramla och får ännu ondare... har förmodligen sträckt muskeln i framsida lår, niiice! >.<      hoppas det är bättre redan imorgon. Träningen gick okej iaf, och nu sitter jag här. Imorgon ska ytterligare lite till bli gjort i skolan så det blir väl bra. Antar jag. :)


En tisdag, inte en riktigt vanlig sådan, men fortfarande en tisdag.

Skolan idag, som vanligt. Slutade tidigt, som vanligt. Satt kvar med matten en stund och pratade med en av lärarna på skolan och Amanda. Åkte till stationen, gick och köpte kaninmat, gick hem, satt och pratade med Emma. Åkte ut och övningskörde, kom hem. Pratade med Micke, la på. Skrev lite, och nu. Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen ska jag sova.

En ovanligt bra måndag.

Vi ställde om klockan till sommartid igår, vilket innebär att jag gick upp en timme tidigare idag än tidigare. Gick faktiskt ganska bra! Luften var riktigt fräsch vid den tiden, det gillas. Stack iväg till skolan, det gick... helt okej. Har funnits sämre dagar om man säger så, men imorgon boys, är det full fräs! Bara så ni vet! 
Matten då? Jo då, jag kommer framåt. Blir förmodligen godkänd i kursen. 
Fick för övrigt en väldigt kort, men väldigt trevlig pratstund i skolan idag. Ett litet ljus gick upp för mig, tack !

Efter skolan stack jag i alla fall iväg till Molinders! Skulle hjälpa till med lite matte, och matte blev det! Jisses amalia, hur många timmar som helst känns det som, i huvudet i alla fall. Det gick ändå ganska fort och jag tror att jag lyckades med någonting i alla fall. Bättre än inget, åh jag önskar så att det går bra för er! <3 
Kanske ska satsa på en framtid som mattelärare? ;) Eller inte!

Imorgon blir det svenska och religion, eventuellt en timme matte. Sen ska jag åka iväg till stan och köpa kaninmat, boka en körlektion och lite sådant. Efter det ska jag träffa lilla Amanda, blir kul som alltid förmodligen! :)  

Nu? Ska lillskrutten få mat, sen ska jag gå och sova. Sov gött! :)


Helgen då ! :)

För att vara jag så har det varit en helg med ganska mycket drag, trots detta känns det ändå som om jag har vilat upp mig. Märkligt? Anyway.

I fredags var det tjejmys på strand med Sara, Mia, Amanda och Frida! Hur mysigt som helst med bastu, spel, godis och dricka. Passade mig perfekt och det var nog precis vad jag behövde den dagen. Hur mycket skratt som helst blev det, är nästan förvånad över att jag inte fick träningsvärk i magen efter det. Tack tjejer, måste göras om! <3

Igår var dagen ganska lugn, passade på att chilla, tvätta och greja lite under dagen eftersom att det planerades utgång inför kvällen. Blev inte riktigt som planerat dock, men helt okej ändå! Haha var lite skumt och sådär, en barnochfritidare med två mediaråttor, det är nice. ;)<3

Idag kom mina gangsters hit, äntligen! Har längtat så efter er godingar och nu orkar jag med ett tag till. Vad skulle jag göra utan er, kaffe och en massa fika och prat? Hur jobbigt allt än känns så lyckas ni alltid att lyfta upp mig någon nivå, hur lite jag än orkar så får ni mig ändå att skratta och le. Guld värt, verkligen. Längtar redan tills nästa gång! :D <3

Dessutom har jag tränat med världensbästalillebror idag :D  han är för söt, och betydligt starkare än mig... tur att åldern inte förändras, jag får alltid vara äldre i vilket fall! ;)    Mycket nice, men jag tror egentligen inte att det är hälsosamt att träna... ;o   höhö ! <3


Nu då? Nu är det söndag kväll, har precis unnat mig en stund på massagedynan så ryggen är uppmjukad. Ska förmodligen alldeles strax krypa till kojs med en bok eller något liknande för att sova en sväng innan det är dags att köra järnet igen. För det är trots allt söndag, och inte vilken söndag som helst utan den söndagen då vi ställde om klockan till sommartid! Ett steg närmre, snart, snart, snart är det återigen dags för kaffeshakes, glass, bad och sommarkläder!


Onsdag, en ganska vanlig onsdag.

Sitter efter träningen och skriver nu, klockan är typ tio och det är snart dags att krypa till kojs och sova. Kan behövas känner jag. Ont i hela kroppen har jag också! Träning är inte hälsosamt! (men det är så roligt... :))
I måndags körde jag visserligen ett pass med min bror, inte så farligt dock tyckte jag. Höll i en idrottslektion igår, gjorde visserligen mer än vad jag planerade men ändå inte farligt mycket. Så var vi iväg och tränade idag... nu kommunicerar inte jag och min kropp längre, nu skriker vi åt varandra. Kanske ingen idé att ens försöka då? Ska nog ge min älskade lilla kanin lite mat, plocka lite tvätt och sedan sova. Mm, låter helt okej.

God natt ! :D

Youtube är lömskt, jag lovar...

Igår tränade jag litegrann ihop med min lillebror, vilket resulterade i att jag skulle köra ett åttaminuters magpass som han hade hittat på youtube. Kunde ju vara kul liksom, för min otränade mage att få dö en sväng! Och det gjorde den, den sista övningen gick inte. Det bara gick inte. Och idag är jag hur trött som helst i magen, har ingen träningsvärk men är känner mig trött i den, höhö. Frågan är hur jag ska klara att köra det där passet imorgon igen, när jag dessutom har vanlig träning också då? Det får lösa sig, träning är hälsosamt... tror jag. ;)  Men... youtube är lömskt.


Jag blir inte riktigt klok?

På vadå? På det mesta kan jag helt säkert svara. Återigen har jag kommit till en punkt då jag inte riktigt orkar kämpa för att hålla mig vid ytan när jag har upptäckt att det fungerar lika bra att bara flyta med. Man sjunker inte i alla fall. Kanske känns det lite mer otäckt, kanske måste man lita lite mer på andra människor då men skit samma. Vem orkar hålla på och kämpa för någonting som inte spelar någon roll i slutändan i alla fall? Vem orkar bry sig hela tiden? Kan verka som om jag tappar greppet lite men det har jag förmodligen gjort för längesedan. Inte har jag koll på situationen i alla fall, långt ifrån. Kanske är det lite gött? Eller så är jag så trött på det så att jag vill slå in någons ansikte i en betongvägg med något snyggt mönster på, vem vet?

Skit samma... jag orkar i alla fall inte tänka så mycket, så jag struntar i det. :)

Förlåt för detta smått deppiga inlägget, nej jag mår inte dåligt, jag bara tänker på tok för mycket. :)

Söndag.

En dag fylld av övningskörning, kalas och lite sådant. En helt okej dag, och den här helgen har jag verkligen haft tid till att ladda batterierna! Känns som om det var ett tag sedan jag gjorde det?
I alla fall... jag har faktiskt ingenting emot söndagar längre, inte som jag hade förut i alla fall. Det känns inte så jobbigt att bli tvingad upp äckeltidigt imorgonbitti, eller att behöva gå iväg till skolan och skriva ett prov. Det känns överkomligt. Så nu för att underlätta lite till för mig själv ska jag stänga ner detta, gå iväg och duscha, packa väskan, plocka ihop kläder och sedan gå och sova. Annars somnar jag i skolan imorgon.

God natt ! :)

Flytta hemifrån?

Jag har under en längre tid funderat på detta, och jag är så tudelad. Det vore hur skönt som helst att få bygga upp ett eget liv i en egen bostad, få reda på vad det handlar om att ta hand om sig själv och sköta om allting. Samtidigt trivs jag så bra med att bo hemma, jag har trots allt någon som tar hand om allt åt mig, jag har tillgång till allting här. Det är kanske inte så konstigt ändå, att man vid 18 års ålder börjar känna att det är dags att ta hand om sig själv? Problemet är, som alltid, pengarna. Visst kommer det att bli lite bättre när jag har tagit körkort och inte behöver snåla på grund av det men 1050 kr i månaden räcker i alla fall inte långt om man vill bo själv. I sådanafall måste jag fixa ett jobb vilket tycks vara rätt så svårt.
Det finns många aspekter att ta hänsyn till, och jag är mycket väl medveten om att jag måste bo hemma i åtminstone ett par år till. Men tanken ändå på att få ta hand om sig själv, vad häftigt...

Fredag...

Idag har jag varit fruktansvärt trött hela dagen, fick lite om än inte mycket gjort i skolan. Glömde nycklarna hemma så jag var dessutom handikappad en stor del av dagen, nice! Får hoppas att matteprovet på måndag går bra i alla fall. Bör göra det. Är ganska säker på vad det är som gäller, bara jag kunde låta bli att blanda ihop allting. Whatever.
Enda stunden på dagen jag vaknade till riktigt mycket var när jag åt en apelsinklubba. Och den var så sur. Så. Jag. Höll. Påattdö. Vad det drog i ansiktet! Jag bet i den och det var där i det var något pulver eller ja... anyway, surt som bara den.

Övningskörde en sväng, gick helt okej. Blir körning imorgon igen, niiice! Borde snart vara klar för uppkörning, det borde inte vara lång tid kvar nu. Om jag bara kunde slappna av lika mycket i bilskolans bilar som jag gör i våran så skulle det vara klart. Well... så är det.

Nu ska jag sätta mig i fåtöljen och titta på tv, där tänker jag sitta tills det är dags att sova. God natt !

Det blev en lång promenad ;o

Gick ut strax efter klockan sex förut, efter att Cissi hade åkt och jag hade käkat, för att promenera en halvtimme, timme. Mer tänkte jag verkligen inte vara borta, men så följde Linda med och då blev klockan nio innan jag kom hem. Satan vad sliten och frusen jag är nu! xD Well, trevligt var det i alla fall.
Nu ska jag slänga i en tvättmaskin, stänga in lillplutten i buren, ta en varm dusch och sedan sova. Låter nice. :)
Btw... blev mycket glatt överraskad när jag loggade in på it's förut! ;)

Söv gött, som en säger i Värmland ;D

Klyschor och sådant.

Varje gång jag hör en klyscha så blir jag mest trött och tänker att jaa, jaa, den har vi hört förut. En massa gånger. Dessvärre upptäcker jag att klyschorna är rätt så sanna, en efter en. "Det finns folk till allt" trodde jag var en överdrift, men icke. "Övning ger färdighet" vet jag väl är sant, men det känns rätt så hopplöst när man står där med någonting nytt framför nosen att försöka förstå sig på. Men just idag känns det väldigt sant, för några år sedan mina vänner kunde jag nämligen inte köra bil. Jag vågade knappt sitta där bakom ratten med rädslan för att bilen på något mirakulöst själv av sig själv skulle åka iväg med mig där, maktlös och rädd. Idag, klarar jag det helt okej med handledning. Det dröjer inte nu! ;)
"En knuten hand kan varken ge eller ta" stämmer också väldigt bra. Det är därför jag försöker att inte stänga mina händer. ;)

Men ni fattar grejen. Så man kanske inte ska underskatta klyschorna? De finns inte bara för att någon tycker det är roligt att htita på dem utan för att någon faktiskt har upplevt något. Det var mina visa ord för dagen. =)


Prov, sådär över lag.

Vi... fick reda på vad vi ska göra på de nationella proven lite smått idag, särskilt pratade vi om den muntliga delen. Språk och kommunikation är temat, och till en början hade jag ingen aning om vad jag skulle prata om. Det är i och för sig tre veckor kvar tills redovisning men ändå, jag tycker det är skönt att ha tid på mig till att fundera, ändra, sätta ihop, träna och så vidare. Nu ikväll har jag ändå fått en idé. Det fanns en text med om facebook i det där häftet, jag skulle vilja använda mig av den. Säger inte så mycket mer nu, men det skulle kunna bli riktigt intressant. Framförallt roligt att jobba med. I och för sig är hela temat väldigt intressant, språk och kommunikation är liksom det jag tänker fokusera mest på i framtiden att försöka bli bra på och förstå mig på. Men just det här... ja.

För övrigt skrev jag religionsprov idag, kändes okej men satan vad trött jag var efteråt. Papprena var fullklottrade så jag hoppas att min lilla lärare kan få fram något litet poäng ur allt det där i alla fall. Det spörs!

Under veckan hoppas jag även på resultatet på en "grupp"uppgift vi har gjort. (Vi var två, men ah. ;)) Hoppas på ett högre betyg, hoppas verkligen! Skulle kännas så himla bra om VI lyckades, det är lite annorlunda eftersom att jag aldrig har varit särskilt duktig på grupparbeten. Delad glädje, dubbel glädje säger man ju. ;)

Och nu? Snart duschen, sen sängen. Ska bara... ;)

 


Dåligt med sömn tro?

Jag blir trött och grinig för ingenting dessa dagar, kanske har sovit för lite. Så sitter jag vid datorn och sover inte istället, pppp?
Jo, ska höppa in i duschen och sen försöka sova en sväng. Ska skriva prov imorgon, iiiiih! fast... det ska nog gå. Godkänt borde jag klara? ;)

Dritsamma, nu ska jag som sagt bli klar för kvällen!

???

Jag vill skriva ner en himla massa saker, men jag hinner inte. För det dyker upp nytt i huvudet hela tiden, jag skulle behöva spela in det istället eller något. Det snurrar runt en del igen där uppe i hytten, inte så att jag mår dåligt av det, men jag ska inte sticka under stolen med att jag blir lite förvirrad.

Vad funderar jag på då? Det här med uppmärksamhet. Varför finns alltid de personerna som skriker efter uppmärksamhet, som aldrig kan vara tysta och veta att de syns ändå? Vad har hänt, vad har de råkat ut för som gör att de inte förstår sitt egenvärde utan att hävda sig hela tiden?

Det här med "bra" och "dåliga" människor, hur svårt är det att bara... vara? Jag är inte världsbäst på detta jag heller, men jag försöker i alla fall att respektera alla. Det kan vara jobbigt, men det blir så mycket trevligare i slutändan. Det jag vet är att det finns de som är så mycket sämre än mig på att vara trevliga mot människor och det gör mig frustrerad. Nonchalans och drygerier är bland det värsta jag vet.

Prov på tisdag, jag som har tappat all studieteknik!

Skolan, hur kommer det att bli? Kommer jag kunna säga till sist, att jo, det blev en bra skola efter allt. Eller vad kommer hända? Schemat som har blivit omgjort, jag har inte varit med på helklasslektionerna än. Är de okej, eller vad kommer att hända?
Etc.

Haha, litegrann som sagt. Men jag mår inte dåligt av det, inte än. Jag bara... funderar. ;)

RSS 2.0