Helg!

Var iväg med på fest igår med massa härligt folk, hade hur kul som helst! Tack till er som var med, och tack för att jag fick följa med. :)   Dagen idag har varit... rätt slö. Har inte orkat gjort särskilt mycket vettigt även om en del har blivit gjort. :)
Om en stund kommer Sofia och Fannie, givetvis blir det godis och grejer till några avsnitt av Segemyhr! Som alltid med de där härliga brudarna. :)    
Hur sammanfattar man en sådanhär helg med ett ord? Toppen! Eller... Suverän! Eller... välj själv! ;) Nöjd är jag i alla fall!

??

Jag vet inte vad jag ska skriva, har tappat alla idéer och all... inspiration. Vet väl vad jag gör om dagarna, men det känns så tråkigt att bara skriva om det. Mer uppdatering när skriveriet i fingrarna har kommit tillbaka. :)

=)

Mario kart, perfekt.

Torsdag, bra avslut på en sådan! :)

Jo visst tog jag rätt på lite tvätt och gjorde lite nyttigt. Men det var väldigt trevligt att Jeppe kom hit, vi skulle väl ta tag i lite matte och visst blev det så. Med betoning på lite om man jämför med hur mycket annat skit vi pratade om! ;)  Nice, nice. :D
Gick med ut en sväng för inte så längesedan, var riktigt gött i luften. Hade mycket väl kunnat vara ute en stund till men klockan var en del så det var allt bättre att gå hem.
Nu då? Borde egentligen sova om minus en halvtimme men näh. Snart, inte riktigt än. Det är fredag imorgon så det ska allt gå bra. :)

Men shit... femtio minuter, sen måste jag va i säng. Kanske lika bra att sätta fart då? :)

Nu skärper vi oss lite, va!

Praktiken as usual, helt underbar! Ler varje dag när jag går hem därifrån, alla härliga barn kan verkligen konsten att pigga upp en morgontrött artonåring. :)

Har precis duschat och tagit rätt på lite tvätt, nu ska jag surfa runt lite på Internet innan det börjar bli dags för att göra något vettigt igen. ;)


two thumbs, way up!

En onsdag.

Dagen har inte varit så himla speciell, praktiken var kul som alltid med lite pulkaåkning, blöjbyten etc. :) Senare var det dags för träning och efter det kom Linda hit en sväng. Mycket mysigt, mycket prat, och nästa vecka är jag i skolan du ! ;)

Mycket tankar som alltid, frågan är om jag kan somna bättre ikväll? Förhoppningsvis! :)

En ledig dag.

Kändes riktigt gött att få sova typ hur länge som helst idag, tror jag behövde det. Drömde dock en massa könstigt så den här gången var jag istället tacksam för att vakna upp och inse att det just bara var en dröm.

Får väl se hur produktiv dagen blir fram till klockan tre ungefär, men då ska jag oavsett vad iväg och träna i alla fall. Ska bli väldigt gött. Direkt efteråt är det miniorer som gäller, sen är dagen slut. Värst vad tiden går åt bara sådär. ^^

Snart, alldeles strax ska jag iväg och fixa iordning inför en samling på praktiken imorgon. En saga och rita bilder till, kan det bli bra tro? Hoppas så.

Well, tjao!

Alla mynt har två sidor.

Alltid, alla gånger. Inga undantag, inte ens ett som bekräftar regeln. Punkt.

Alla hjärtans dag! :)

Eftersom att jag inte är tillsammans med någon och faktiskt inte ens så mycket som intresserad av någon, så har jag idag istället passat på att smsbomba mina fina vänner med sms. De betyder ju trots allt typ... hur mycket som helst för mig! :) Inte tycker jag att det behöver vara en trälig dag bara för att man är singel, nejnej. :)

För övrigt har jag sökt jobb på Maxi idag ! ;D Jädrar så coolt. ;)  Får se om de hör av sig i slutet av veckan, det var väldigt många som sökte men jag får väl hoppas på det bästa. :)
Fick även veta att jag klarade matteprovet väldans bra den här gången, så det ser ljust ut för framtiden! ;)

Snart kommer Emmsi förbi, naajsnajs :)


Supernajs lördagkväll, jag tror jag är kär, och lite annat!

Kvällen igår var fan hur bra som helst! Sophie kom hit på eftermiddagen, vi tog en köpp kaffe med lite kex och ost när vi väntade på de andra dårarna, Cissi och Sandra. De kom de också så småningom, och efter en stund bjöd jag på lite kladdkaka med frukt, grädde och glass. Förlåt Sophie, för att du fick vänta längre än jag trodde. :( <3
Det var i alla fall hur kul som helst, vad skulle jag göra utan er? Höll på att skratta mig till träningsvärk i magen igår, var förmodligen inte långt därifrån. Som pricken över i gjorde vi även iordning en skål popcorn på kvällen! :)
Det får inte dröja så länge tills nästa gång!
Och vi känner dig bättre än vad du själv gör, så lyssna på oss! ;) <3

I natt hade jag en dröm. I had a dream! Jag drömde om en helt underbar grabb som jag föll pladask för, det var längesedan jag var så besviken över att vakna. xD Han var perfekt, trevlig och väldigt vänlig, han hade humor och såg riktigt bra ut. Jag fick kämpa lite för att få honom och jag vet faktiskt inte hur det gick! Det såg lovande ut, men man vet ju aldrig. Hoppas jag får drömma om "slutet" (eller början?) i natt...
Den där drömkillen, finns han tro? Han som är sådär... perfekt? Nah. Inte som är perfekt, men en som är så bra att man inte behöver bry sig om de negativa delarna i alla fall. Han kan väl se till att åtminstone finnas i verkligheten! ;)

Idag har jag städat. Båda badrummen och mitt eget rum, så nu är det fint. Har även skrivit CV och personligt brev inför imorgon, ska nämligen komma iväg och söka jobb! Kan ju hoppas på att det går bra för jag skulle verkligen inte må dåligt av lite extra pengar. Ska se till att plugga lite nu, sen ska jag träffa lilla Linda på en kopp te ikväll!

Sammanfattning av helgen då, hur bra som helst! Startade bra i fredags, slutar bra. Ibland har man allt bra flyt i tillvaron! ;)


Förresten ! Det är alla hjärtans imorgon, vad händer då? :D

Ibland har man bara tvärfel.

"En decimeter över marken, det löser sig på lördag."

Tvärfel hade jag, tvärfel! Nu är jag väl en meter över marken istället och har ännu mindre koll på allting.
Men nu ska jag rätta till det som går att rätta till. Tjaao :)

Ungefär en decimeter ovanför marken

Ja, det känns som om jag är det nu. Har inte stenkoll på allting, vilket absolut inte känns bra i mig. O andra sidan är det ingenting jag dör av så det ska nog gå bra. Landar väl på lördag igen hoppas jag ! Vad är det dom säger, den som inte vågar lätta lite från marken kommer aldrig komma framåt. Höhö. xD

Dagen imorgon ser ut att bli riktigt bra, dock kommer jag förmodligen att vara rätt sleten när jag lägger mig på kudden då, men det äre värt!

Okej... sista rycket. Nu kör vi ! =)

Tisdagen bara sprang iväg, onsdagen blir förmodligen inte heller särskilt långvarig.

Idag; skola, svenska, religion, matte. Matteprov, det var inte roligt! Ska aldrig mer spara något liknande till allra sist på dagen... Var så fruktansvärt trött när jag var klar, så det var verkligen inte klokt!
Han knappt komma hem innan det var dags att fara iväg till miniorerna, vi gick till kyrkan. Det var ändå helt okej, jag blev utklädd till präst och lite sådana grejer! ;)  Den stunden på en och en halv timme gick väldigt fort i alla fall, så kom jag hem. Kikade på tv, förberedde inför praktiken imorgon, slängde mig igenom duschen och wops så är dagen förbi. Kan säga att det har gått lite för fort idag, lite som 90 på en 50väg. Man hinner inte med!

Imorgon; praktiken börjar 10, slutar halv sex. Då i samma veva kommer pappa och hämtar upp mig, så åker vi iväg till träningen. Tippar på att jag är hemma runt nio någon gång, och det var den dagen. Kan inte ens hoppas på att jag hinner andas lite under praktiken eftersom att jag har lite praktikuppgifter att genomföra imorgon. Ska bli så himla roligt! Ska bland annat berätta om ekorren Stina, och så ska vi längta lite efter våren...
Så som sagt. Full rulle! Men det kan väl va gött det med ibland, bara det inte blir för mycket. ;)

Det måste gå nedåt för att kunna gå uppåt igen.

Ibland blir dagarna inte så bra som man önskar, trots att man försöker hålla allting i schack. Det spökar till sig i huvudet, ställer till livet sådär allmänt irriterande. Det kan bli en svacka i alltihopa ibland och trots att det inte är något konstigt, så är det lik förbannat skit jobbigt. Men jag antar att man lär sig hur man hanterar det så småningom. Jag skulle gissa på att det tillhör livet, den hårda skolan och allt sådant liknande, saken är bara den att jag hellre skulle läsa om det i en teoribok än praktisera det faktiskt. Well... det är tur att man har världens finaste vänner vid sådana tillfällen, det gör allting lite, lite lättare. :) <3

Så var det kväll. :)

Japp, dagen blev som planerad plus ett litet besök på galaxen! :) Bestämde mig för att träna en sväng, lika bra att utnyttja stället nu när jag har ett månadskort. Ska även dit imorgon med Cissisnutten, så som sagt... xD

Imorgon ska jag fixa iordning för lite praktikuppgifter, ordna lite pyssel och så vidare. Väldigt kul! :D

Blir tidig säng ikväll tror jag också, så att jag örker upp imorgon igen.

Nattinatt :D

RSS 2.0