Haha, jag älskar mina vänner. :)

Fina Cissi, jag såg allt din kommentar och jag tror att det var precis vad som behövdes! Nog behöver jag slappna av lite mitt i allt men det är inte så lätt. Jag känner mig som en spänd fiolsträng mest hela tiden men inte på ett så skadligt sätt som för ett par år sedan. Eller ja... det är väl inte hälsosamt, men ni fattar nog.
Det är mycket som rör sig i huvudet, jag nekar inte till det. Samtidigt som det händer kanske jag blir mer "sluten", jag vet inte. Kanske är det så. Sophie, du vet precis vad jag pratar om när jag pratar. Jag skulle kunna sitta och räkna upp namn efter namn som får mig att le men jag vet att ni är säkra på vilka ni är. I annat fall får jag bli bättre på att förklara det.
Jag vet i alla fall att alla fina människor finns där mitt i mörkret, det är därför jag går upp på mornarna och kämpar mig igenom dag för dag. Ni anar inte vad det betyder. <3

I alla fall! Idag har jag kämpat som en liten gnu för att bli klar med så mycket som möjligt i skolan och jag lyckades. Vet inte riktigt vad jag ska göra de sista dagarna under veckan nu men det får ta och lösa sig. Det finns nog alltid någonting, jag har min kära matte i värsta fall... Och svenskan. Ska ta mig igenom William Shakespeares lilla bok, Othello. Den är dock skriven i manusform så det är lite stört, men ändå roligt. ;) Lär väl behöva läsa den både en och två gånger för att fatta vad det står då språket inte direkt är från igår.
Kommunikation lär jag också jobba vidare med, kanske skulle försöka ta och leta upp mina böcker som jag vill beställa apropå det? Haha, det blir nog bra.

Nu ska jag surfa ut på det stora internet och leta rätt på lite grejer, sen får det nog bli en sväng till bibblan imorgon! :D   

En ny helt vanlig måndag :)

Eller ja, nästan. Måndagen efter första advent och det ger mig ångest! Det är snart jul, folk spelar julmusik i skolan och det är adventsstakar överallt. Jag brukar tycka att det är otroligt mysigt men nu känns det mest jobbigt. Har ingen aning om varför, kanske för att det är en bekräftelse på att det är kallt och vinter på riktigt nu? Sommar, sommar, det dröjer inte... Det är som det är.

Funderar på att sätta mig och plugga lite nu, har faktiskt fått ny energi till det då jag upptäcker att det faktiskt finns en del jag vill läsa på universitetet. Dessutom är det så skönt med plugg, det enda jag riktigt orkar tänka på. xD

Vädret på tv:n just nu gör inte saken bättre... han står och babblar om att det är kallt, att man ska ha mycket kläder på sig, att det blåser mycket... bläh!

Nej som sagt så blir det lite plugg nu! Tjao! ;)

Jag som trodde att jag visste vad jag ville!

Men det verkar rent hopplöst! Sitter just nu för skojs skull och kikar på högskoleutbildningar, kanske skulle jag bli något klokare av det? Glöm! Jag blir bara mer och mer förvirrad, det finns så mycket som verkar roligt. Självklart vill jag jobba med människor, det har jag redan bestämt. Nu finns det bara hur mycket som helst kvar att välja bland... Jag har bland annat blivit lite inspirerad av lyxfällan och tanken på att bli ekonomisk rådgivare känns inte på tok för långt bort. Det handlar ändå om människor, men det kanske är lite väl "kontorsaktigt" för min del. Det är så svårt att välja! Speciallärare är verkligen någonting jag skulle kunna tänka mig att jobba som, samtidigt som jag mer än gärna skulle jobba med vuxna människor som har hamnat snett i livet med vad vet jag. Allt från alkohol till psykiska problem, etc, etc... Fast barn och ungdomar känns ännu mest lockande. Det är skitsvårt, tänk om jag kunde träffa någon som kan tala om för mig vad som skulle passa mig bäst! Vad jag skulle vara bra på, tjäna okej på, och framförallt tycka om. Dessvärre måste jag nog finna det själv jag vet bara inte hur det ska gå till än. Känns så himla bra att jag inte tar studenten i år, för det hade givit mig panik!

Just nu pluggar jag på barn och fritidsprogrammet. Jag har gått ett år på samhällsvetenskapliga, jag vet att jag skulle behärska studietempot om jag bara kunde sänka mina prestationskrav. Jag vet att jag gillar att jobba med människor, att det är vad jag ska göra. Jag kan absolut inte tänka mig att jobba på någon snabbmatskedja som Mc donalds, Burger King eller liknande. Jag kan tänka mig att jobba både med typiskt kontorsarbete och mer praktiskt som att vara ute i naturen, dansa eller vad nu det kan vara. En blandning av dessa vore optimalt. Kan tänka mig att flytta från Värmland, än i alla fall då jag inte är bunden till något speciellt här. Vad ska jag nu bli när jag blir stor?! xD

Haha, det löser sig. Jag ska fortsätta att sitta och kolla på utbildningar, sedan ska jag prata med min mentor asap. Detta ska nog bli bra! :D   (observera att jag fortfarande bara går i tvåan och oroar mig för detta... psycho eller vad?)

Nattinatten.

Vissa dagar är man överens med humöret, vissa dagar är man det inte till fullo, vissa dagar är man det inte alls. Idag är jag det inte alls.
Jag hörde på radion förut att man med träning kan välja vissa sinnesstämningar och det kan man säkert OM MAN INTE ÄR JAG! Frågan är om det finns någon värre känslomänniska?
Nej jag ska inte överdriva... vissa saker kan jag faktiskt välja att inte bry mig om, att inte bli irriterad över. Vissa saker kan jag välja att inte bli arg för, men när det gäller att bli ledsen/besviken är det hopplöst att försöka välja något annat. De känslorna är så starka. Däremot har jag kommit ett steg på vägen genom att lära mig att det inte är världens undergång att bli ledsen eller besviken på någon/för något. Det tar ett tag men till sist reser man sig, borstar av sig skiten och går vidare. Kan låta hårt men så är det.
Dessvärre kommer jag nog aldrig lära mig att undvika sådana situationer eftersom att jag vissa gånger praktiskt taget ber om det. Men som sagt, även om det är svårt så går det att leva med.
Jag har egentligen lovat mig själv att inte vara för personlig i bloggen av olika anledningar, men då det inte är särskilt många som förstår vad detta handlar om så anser jag inte att det spelar någon roll. =)

Sen är det natt också, tänk på det när du läser. Allting blir alltid värre framåt natten så nu ska jag sluta gnälla och sova istället. :)   sov gott!

löööördag :)

någon gång är det väl dags att växa upp, även för min egen del. :)

Idag har varit en helt okej dag! :)    Vaknade kring elva, åkte iväg för att kika på ett par bilar! Ford Ka om det säger någon av er någonting. ;)  supersöt bil verkligen, hoppas att det blir som jag vill nu. (a)

Resten av kvällen har vi spenderat hemma hos morbror och hans sambo, antar att det är dags att åka hemåt snart. I mörkret och halkan ska jag passa på att övningsköra lite, känns smått otäckt men o andra sidan kan jag inte tänka mig att pappi skulle låta mig köra där han inte tror att jag behärskar det. =)

Imorgon äntligen, ska jag få träffa min Sophie! Vi har en del att prata igenom verkar det som, så det kan bli en lång dag med henne och förhoppningsvis både en och kanske två koppar kaffe. Inte dumt! Dessutom saknar jag dig ju, lille plutt <3

Usch vad jag har hunnit tänka mycket idag, det är inte hälsosamt. Får ta tag i det till veckan.

Ha nu en fortsatt trevlig helg , det tänker iaf jag försöka med! :D

Så var det fredag igen och veckan har tagit slut :)

Rätt gött faktiskt, ska bli skönt att få sova imorgon. Dessutom blir det till att övningsköra, förhoppningsvis, vilket känns kanonkul! :D   Blir allt säkrare och säkrare bakom ratten, tycker att det känns mindre och mindre onaturligt. Haha. ;) 

Utvecklingssamtal idag, gick väl rätt så bra. Ligger till som förväntat i alla ämnen, vilket ska bli jämt lite, lite bättre innan det är betygssättning till våren tänkte jag. Hur mycket frånvaro som helst! :D  eller inte... Min mentor var lite besviken för att han inte fick sätta F en enda dag på mig, men det är väl positivt! :D
När jag ändå bubblar om skolan kan jag berätta att vi har fortsatt på kommunikationskursen idag och det är så otroligt intressant! Det är dessutom väldigt viktigt om man ska jobba med människor fram över, så är det bra att kunna kommunicera. Och det kan man väl, men man kan alltid göra det bättre. Hoppas att böckerna kommer nästa vecka! :)

Well, nu då? Vet inte riktigt. Det spörs, dags att hoppa in i duschen kanske innan det är dags att sova. Så äre!



En gång till, och jag får väldigt svårt att lita på dig... Jag trodde inte att det skulle hända men tydligen. Visa mig en förändring illa kvickt, i annat fall kan vi få bekymmer bruden.

dub-i-dub-i-dub-i-dub-dub-dub

Hah, Me & My är för söta, minns när jag var liten och såg några tjejer uppträda till dem på småstjärnorna! :)

Nu sitter jag här hemma, ungefär tjugo minuter till sen är det dags att bege sig iväg till bilskolan, IGEN! Teorikurs ;)   Var där tidigare och körde, gick ganska bra. Har lärt mig liiiite till och det är aldrig fel. Till våren blir det nog ett litet rosa plastkort! (a) 

Ikväll blir det troligen bara till att sitta framför tv:n och längta tills imorgon eftermiddag, då det är helg igen. xD  Usch, det där lät deprimerande, men jag är rädd att det är så det är! ;o    

jag ska inte göra något förhastat, något dumt... jag tror jag blir galen på detta...

Lillördagskvällen :)

Yepyep, dagen har varit väldigt bra! :D

Startade med att jag vaknade mycket tidigare än planerat, ja hör och häpna! Hade väl tänkt att sova till bortåt tolv i alla fall, och vaknade första gången tio i åtta... då vägrade jag att gå upp, men när jag vaknade halv tio och inte kunde somna om igen så gav jag upp och steg ur sängen, ner till köket för att käka frulle. Blev till att läsa tidningen en bra stund, innan Emma ringde! :D   Hoppade in i duschen, plockade lite här hemma, sen kom hon och hämtade upp mig. Vi gav oss iväg till LIDL och fixade lite mat och snacks. (a)

Sen satt vi här hemma hos mig, vi pratade och skrattade, såg på vänner och grillade marshmallows över värmeljus. Det var nästan så det kändes sorgligt när hon skulle åka, men så var det. Jag var ändå tvungen att packa träningsväskan. Kring halv sex snurrade jag och min far iväg till strand för att hämta upp Sara och Mia, och for sen iväg till Björneborg. Passet idag kändes tufft, vet inte om det var det, eller om jag inte fuskade lika mycket som vanligt, eller om det beror på pencilinet jag går på. Ja, urinvägsinfektion, yippiie!
Men det spelar ingen roll, spelar ingen roll i skymningslandet! För roligt hade vi! :D

Dagen för övrigt har varit proppfylld med tankar, av alla olika möjliga konstiga slag. Både på gott och på ont, så klart. Det kanske är bra att ha sådana dagar ibland, då allting bara rensas. Det kanske blir samma effekt som när man chock-klorerar en pool? Eller som när man dammsuger ett rum som ... inte har blivit besökt av en dammsugare på ett tag. Asch, ni fattar. Vad man än kan tro, så tror jag att mina tankar idag mest har bidragit till något positivt, även om de inte var så positiva hela tiden.. x)

Imorgon då, ja då är det skola igen. Klockan två ska jag till bilskolan för att övningsköra, och vid halv fem är det teori igen. Blir väl en okej dag, måste jag säga. På fredag får jag min dom, då är det utvecklingssamtal. Haha, eller dom och dom, men jag får veta hur jag ligger till iaf. Och det hoppas jag ser bra ut! ;o

Nu måste jag sova, annars kommer jag aaaaldrig upp i tid imorgon. Och det blir aldrig väl. :)

Sov gott!

allting är relativt.

Mitt i allting gäller det att komma ihåg just det, att allt är relativt. Undantaget några få saker så klart eftersom att det är undantagen som bekräftar regeln. Om man lär sig detta, blir livet genast liiite lättare. (eller mindre jobbigt om man hellre väljer att se det som så att glaset är halvfullt.)

Man lär sig nya saker hela tiden, folk sätter en på prov. Vissa saker kan man bara i teorin, men när det kommer till det praktiska så skiter det sig, och tvärtom. Själv är jag rätt duktig på teori, men i praktiken är det inte riktigt lika lätt, tack för den upplysningen.

Nu ska jag fortsätta och utöva teori i verkligheten, klarar jag det? Upp till bevis.

Sov gott.

Tisdag idag = studiedag imorgon

Haha vilken satans dag, jag skulle nog aldrig ha gått upp ur sängen imorse. :)
Men så är det, bara att knata vidare!

Idag då, började dagen med att jag åkte till skolan, jobbade lite med matte innan historian drog igång. Mitt uppe i svenskan sen, blev jag tvungen att åka iväg till vårdcentralen. Som jag misstänkte så har jag dragit på mig en urinvägsinfektion, myyys... blir till att hämta pencilin sen. :)
Hoppar över miniorerna idag, känner mig verkligen inte i form att ta hand om dem en dag som den här. Ska byta om till pyjamas så fort jag kommer hem igen, bädda ner mig i soffan där och sitta kvar där tills det är dags att gå och sova. Låter som en smart idé. ;)  

Nu, innan mamma kommer ska jag kila iväg och ta hand om lite tvätt. (Mount everest måste försvinna ut ur källaren, någon gång...)

Tjao! :D

Måndag . =)

Yess, måndagen är klar, då är det bara resten av veckan kvar! :D

Eller ja, över är den inte då klockan bara är ungefär kvart i sex. Men att gå upp tidigt och pallra sig iväg till skolan i kylan och mörkret är det värsta med dagen och det är avklarat för idag. Fick sluta en halvtimme tidigare idag så jag åkte hem fort som attan och har städat som bara den! :D     Kaninburen först, sen mitt eget rum. Nu har jag suttit och pluggat en stund, haha det låter ju nästan som om jag är ambitiös. ;)

anyway...

Resten av kvällen blir det endast till att slappa! Tv och myspys, kanske skulle äta något också. Däremot ska jag gå och smörja in händerna nu så de inte torkar bort! :D puss och kram :D

Helgen! :D

Den har gått alldeles för fort, det är sant! Men shit så roligt jag har haft. :)

I fredags hände det inte särskilt mycket, gick och la mig relativt tidigt med tanke på att jag faktiskt behövde gå upp i tid igår. Igår ja, gick upp runt halv elva (om nu det är i tid?) och käkade frukost. Sen hann jag och mamma faktiskt med en promenad över stan, sen hem och hoppa igenom duschen. Efter att jag hade käkat ringde Emma och en stund senare hoppade jag in i bilen och vi var på väg emot Karlstad. Jag, Linda, har varit och sett på en hockeymatch! Det är inte illa. xD  Roligt var det i alla fall, över förväntan. Det slutade till och med så att jag stod och hoppade och var nervös, hihi. Det slutade med att Frölunda vann över Färjestad med 3-1, det kan man väl unna dem... :)
Hemma i stan åkte vi hem till A och satt där och hade trevligt. Tidigare än väntat var det dags att åka hemåt, eller ja... jag åkte inte hem utan följde med V hem. Kom hem först idag, runt kvart över två någon gång tror jag. :)  Tack för en supermysig helg, det hade inte kunnat bli så mycket bättre!

Nu sitter jag här, nyduschad och go. Gnäller lite tyst över att helgen är slut, men försöker att se det som så att det inte dröjer tills nästa. Sen säger det väl swoosch, så är det lov! :D

 

Peaceout! :D


Äntligen, äntligen, äntligen HELG!

Som jag har längtat! Som jag sa till mamma, varenda jäkla morgon har jag varit så fruktansvärt trött.. och varje förmiddag, eftermiddag och kväll! Kort sammanfattat har jag nog mest varit trött hela tiden. Att få sova några timmar extra imorgon blir verkligen guld värt. :)

Imorgon bär det iväg till Karlstad för att titta på Hockey tillsammans med Emma, Victor och Adam. Blir nog roligt, men jag och hockey, rimmar det?! xD  naej... hihihi ;)  Blir nog skoj iaf! :D
sen efter det vet jag inte exakt vad som händer, men jag antar att det märks. ;)

nu då?! :D nu är det fredag, jag ska sitta här med datorn och baaara slappa en stund till. ;D      sen är det mat, och tv och sova.

:D<3

Så var det torsdag, snart helg...

Yesyes, vilken knasdag det har varit idag! Vaknade och var trött som vanligt ifs. Grejen var bara den att jag slutade inte vara trött när jag kom till bussen, inte när vi var framme vid skolan, inte när jag hade fått första koppen kaffe...! Jag vara bara grinig, stackars alla som var runtomkring mig!

I alla fall, någon gång gick det väl över så jag blev människa igen. Men gjorde vi så mycket under dagen ? Nej. Internet havererade en stund och min energi var väl inte på topp så att säga. Får bli mer gjort imorgon.. eller inte. xD

Idag har jag i alla fall varit på körkortsteori, vi prata om att köra på landsväg, motorväg och motortrafikled. Har kommit fram till att det inte är min starkaste sida att planera körningen, varken praktiskt eller teoretiskt. Det kommer väl, med lite träning.



Nu ska jag gå ner och ge en liten kanin mat och vatten, sen är det dags att krypa till kojs.


God natt! :D  



snaaart, snart är det helg! ;$

Lill-lördag! :D

Yesyes, idag är det onsdag! Mer än halva veckan är avklarad, fast jag tror att det är den segaste veckan ever...

Idag blev det inte mycket gjort i skolan, lite matte och lite annat. Eftersom att tanken var att vi skulle ut på praktik dessa dagar, så finns det inte mycket teori kvar att ta sig igenom. Ser ut som att en annan kurs påbörjas redan nästa vecka, vilken det blir märks!

Träning idag för första gången på en vecka. Var faktiskt riktigt gött att köra ordentligt! Dessvärre vaknar jag troligtvis upp och har ont imorgon, men den smärtan tar vi då. Den dagen, den sorgen som man brukar säga.

Nu ska jag sätta mig och kika lite på tv, innan det är dags att höppe i säng. Peaceout! :D



 - written on the pages, is the answer to our never ending story.


;$<3

RSS 2.0