Nästan lite valborgsfirande och cheaters på tv.

Ojoj, var ska jag börja?

Vi börjar med kvällen igår, var hur trevligt som helst! Började med att Sandra och Robert droppade in framåt kvällen, inte långt därefter dök Jeppe, Mike, Samuel och Martinsson också upp. Till sist kom även Cissi, Micke och Johan. Var väldigt trevligt hela kvällen, hoppas att alla hade lika grymt kul och jag tycker att det snarast bör göras om! :) En snygg start på valborgsdagen var det i alla fall!
Söv gött hela natten, vaknade till en gång kring halv åtta imorse men beslöt mig snabbt för att somna om. Vaknade senare av väckarklockan och ett telefonsamtal. :)

Dagen idag har varit gaanska så slapp, gillas skarpt. Tittar på cheaters som gör mig riktigt förbluffad! Har du sett det? Jag ska berätta kort om det.

Cheaters är ett program som avslöjar sådana som är otrogna mot sin partner, med lite detektivarbete, dolda kameror och lite ledtrådar så är det tydligen inte så svårt. Jag förstår för det första inte VARFÖR man är otrogen, för det andra så förstår jag inte hur man kan göra det så uppenbart, ljuga och härja. Vet inte alla att lögnen aldrig håller i slutändan? Särskilt inte när det är många människor inblandade.
Känslan inför programmet är tudelad, samtidigt som det är väldigt intressant att se så är det lite kränkande. Jag funderar på hur mycket de faktiskt bryr sig om paren som är utsatta vs hur mycket underhållning det är när de börjar bråka, slåss och härja. Skulle de verkligen värna om paren och deras känslor så skulle de förmodligen inte göra som de gör. Då är det helt andra vägar som gäller. Fungerar det att fortsätta vara tillsammans efter att någon har spionerat på en? Fungerar det att lita på varandra då? Efter den konfrontationen de gör, genom att bara dyka upp med ett kamerateam helt random när personen i fråga är otrogen. Det tror jag är dömt att misslyckas, om målet är att få paret att reparera allting och gå vidare.

Strunt samma, om det är moraliskt rätt eller inte. Det är kul, och jag tänker kika på ett avsnitt till nu ! ;) Herra!

Onsdag,

och ska träffa lille Sofia idag :D Hon dyker upp om cirkus en halvtimme, bäst jag sätter fart och gör lite vettigt.. ;o   tjarrå! :D

Tre avklarade, en kvar!

Faser alltså, det där med körkort håller ju på att närma sig... iiiiih, är så nervös, redan!

Dagen har varit toppen! Den har spenderats med härliga vänner, Sandra, Sophie, Cissi, Micke, Micke och även Martin som kikade förbi en sväng. Hela lovet spenderar jag med så underbara människor, visst är jag lyckligt lottad? :D
Kaffeshaken brukar alltid gå hem, så en varsin sådan snurrade jag ihop åt oss idag. De är så fina, så knäppa, så galna, så underbara, mina dårar. :)  <3

Nu.. är det nog dags att sova. Det är trots allt en dag imorgon också! :) Nattinatt!


Nothing else matters.

Solsken. Lov. Härliga människor.
Äntligen, känns det som om det går uppåt igen.

Påskafton :D

Har varit en väldigt fin dag, som jag skrev tidigare så käkade jag påskmat med familjen och lite sådär, har äntligen givit min lillebror ett påskägg, och dagen var väldigt bra. Senare, kom Sandra och Robert och hämtade mig, vi skulle även hämta lite fler folk, sen blev det grillning och lite fest. Var trevligt, jag blev dessutom medbjuden upp i en lägenhet på lite fest efteråt. Hann dock bara vara där en pyttestund innan jag var tvungen att sticka, men anledningen var desto bättre. Skulle ju träffa min Sophie! <3 Det var helt kanon, känns som om det var längesedan varje gång vi ses, oavsett vad.
Nu? Ingen aning. Det spörs, som en säger där jag kommer ifrån. ;)

Glad påsk i alla fall! :D

Glad Påsk! :D

Påskafton idag, känns vissrligen inte alls lika speciellt som när jag var liten men ändå. Tycker ändå det är en väldigt mysig dag, vi har käkat lite påskmat och sådär här hemma så jag är nöjd. ;)
Sitter och lyssnar på The Big Bang Theory-introt om och om igen, eftersom att jag tycker det är helt underbart. Solen skiner ute, så jag undrar varför jag istället sitter inne. Ska nog ta och ändra på det. Snart. ;)

Vår, sommar, whatever :)

Spelar ingen roll vad ni väljer att kalla det, varmt är det och brun blir jag! Glass kan ätas, det är lite för varmt för kaffe, menjagdrickerdetändå... :) Bara att göra iordning trädgården, så är det klart sen. ;)

Sitter och väntar på Sandra, tänkte spendera kvällen med henne. Gud så mysigt! Kan säga att jag har längtat som bara den, för ingen är som min Sandris.


Det skiner igenom även på dig, gör mig en tjänst och låt mig vara. Tänker inte gå med på något spel, det är allt eller inget. Jag tänker inte vara ett andrahandsval, och det vet du. Egentligen. Over and out.

Well, then. Have a nice evening! :)

Lov och grejer.

Äntligen är det lov, var faktiskt längesedan jag längtade så mycket efter ett lov som jag har gjort nu. Börjar inte igen förrän nästa måndag, känns lagom faktiskt. Soligt har det dessutom varit hela den här veckan, gör mig absolut ingenting om det fortsätter på det viset hela lovet och ända fram till sommaren! :)
Den här veckan... ska spenderas med fina vänner. Sådana människor som får en att vilja fortsätta kämpa dag för dag, det är de som får en att inte ge upp. :)

Dagen idag, ja den har bestått av både vanlig skola och körskola. Träffade även lilla Amanda och Frida förut en sväng, mycket mysigt. ;) Imorgon blir det till att kika på motorcyklar på stan, fira födelsedag och träffa Sandra, och henne längtar jag riktigt mycket efter!


Något som fascinerar mig samtidigt som det gör mig bedrövad, är människor som byter skepnad snabbare och mer än kameleonterna. Det är då jag börjar fundera på vad det är som är fel.

Hello mr Sunshine!

Sol. Värme. Äntligen är den riktiga årstiden här.

Antingen så är bägaren halvtom, eller så är den halvfull.

Det är nästan pinsamt att höra på er, tja tja bloggen vad är det som sker? Beben, Kissie och Kenza, va håller ni på med?
(Dags o rensa)
Väx upp, skaffa ett liv, fixa ett annat tidsfördriv, känn ingen press, men alla är less,
(dom kommer besöka din adress).

Sluta blogga, lägg ner för fan, ni är inte bättre än någon annan. Ingen vill höra på erat tjafs.
(Gå och dränk er ut till havs)



Haha musik kan allt få en att skratta gott.
Anyway. Sitter och funderar lite på det här med att vara en positiv eller en negativ person, alltså om man säger att bägaren är halvfull eller halvtom.
Vilket säger du?
Det stämmer nog ganska bra på huruvida man är positiv eller negativ beroende på vad man svarar, eftersom att det betyder samma saker trots att
man kan uttrycka det på olika sätt. Det ena alternativet hör vi alla inte är lika positivt som det andra.
Själv då, vad säger jag själv? Det beror nog på vilken dag det är helt enkelt. Vissa dagar är bägaren halvfull, helt klart. Vattnet når ju nästan upp till kanten!
Andra dagar är bägaren halvtom, utan tvekan. Sen finns det förmodligen dagar då jag skulle hälla ut innehållet för att stenhårt kunna hävda att den är tom.

Men likaväl som vi uttrycker oss beroende på hur vi mår, så tror jag vi mår lite beroende på hur vi uttrycker oss också. Tänk om vi försökte börja använda
ett mer positivt språk, visst skulle vi känna oss lite mer positiva då efter ett tag? Jag tror stenhårt på det.
Sen är det klart att man måste få ha dagar när bägaren är haltom, jag säger inte det. Jag menar bara ifall man har en dag som är haltom medan man skulle
vilja ha den halvfull för att det krävs. Kanske på en arbetsintervju. Kanske under ett föredrag. Eller bara för att någon man tycker hemskt mycket om har en
helt tom dag och man vill peppa upp henne eller honom litegrann.

Klockan är kvart i nio nu, jag ska ta och fylla upp det sista av den här dagen med något vettigt att göra. :) Tjarrå!

Söndag :)

Söndag igen, har som sagt inte så mycket emot söndagar längre. :)
Blir lite städ, tvätt och såntdär som det brukar bli dagar som den här. Sen skulle jag göra något med bilen också...? Förutom köra alltså, får se vad det är. ;)

Well, ut i det soliga vädret nu, herra! :D

Onsdag.

Sov inte många timmar i natt, vilket ledde till en lagomt (o)engagerad, grinig och allmänt trälig tjej idag. Blablablabla, tänker inte dra så mycket om skoldagen. I vilket fall så åt vi mat och drog sedan iväg till djurgårdsskolan och södermalmsskolan för att informera lite om Kristinehamns Praktiska Gymnasium. Satte upp lite lappar och grejer, blir nog väldans bra. :P

Stack iväg och tränade ikväll i alla fall, fixade senare lite godis till imorgon när det är nationellt prov, övningskörde lite vilket gick väldans bra. Så, den här halvträliga dagen blev ändå rätt okej, imorgon hoppas jag bara på att dagen blir bättre. :)


Måndag, en väldans bra måndag.

Dagen började så klart i skolan med lite religion, har kommit igång med arbetet om aboriginerna nu i alla fall vilket känns himla gött. Inte så mycket kvar nu alltså. ;) 
I alla fall, UF, ung företagsamhet var på skolan och pratade lite vilket givetvis satte griller i huvudet på mig. Starta företag, hm, intressant! Åka runt och föreläsa, alltså få betalt för att prata? Vilken grej! Eller hjälpa till med att måla, designa om på ett dagis? Organisera födelsedagskalas? Etc, etc, ni vet hur det är när det spinner igång. Tror inte det blir något med att starta företag, men tanken är väldigt kul!

Hade lite matte, sen var det dags att åka hemåt. Slapp nämligen svenskan till förmån för nationella prov, som vi lika gärna kunde träna på hemma.

Var så otroligt duktig och bestämde mig för att gå hemåt, fick sällskap av Amanda och Persson, mycket skojigt. :) Väl nere på stan skulle jag och Amanda vidare till körskolan, jag skulle möta upp Robert för att boka halkan. Var det tänk. Så var receptionen stäng. Inte okej.
Vi följde i alla fall lilla Amanda hemåt, och tog sen en kaffe hemma hos mig och pratade lite skit. Mycket trevligt måste jag säga! :)

Efter ungefär en halvtimme när han hade kilat fick jag ett samtal av Mickepicke, som var i stan en timme tidigare än väntat. xD Var bara att kila iväg och träffa honom, för att sedan träffa Sophie och lite senare även Cissi och en Micke till. Kvällen blev också väldans trevlig. :)

Med alla dessa händelser kan jag inte annat än påstå att min dag har varit väldigt bra, kunde inte ha fått en bättre måndag! :D

Av med neggbrillorna och på med discoglajjerna!

Det finns så mycket att skriva någonting negativt om just nu, det finns så mycket som jag är trött på och skulle vilja få ett slut på, helt enkelt så skulle jag vilja förändra mycket i nuläget. Just som jag satt och tänkte rätt mycket negativa tankar så hamnade jag på en blogg där någon hade skrivit om raka motsattsen. Helt plötsligt kändes det bättre. Det är trots allt vår, snart påsklov och sen dröjer det inte... då är det snart sommar och sommarlov.

Anyway, morgondagen ser ut att bli riktigt bra. :D Skola först visserligen, men efter det är det dags att dra sig ner mot stan och boka halkan. Förhoppningsvis även några fler körlektioner och lite sådant. Efter det, när det är klart och fint ska jag träffa Micke och eventuellt Cissi också verkar det som. :) Väldigt mysigt, särskilt som det var så längesedan jag träffade Mickepicke! :)

Bör även träna lite till på muntliga nationella i svenska, men det prioriteras inte kan jag lova.

Well, well, dags att sova! Nattinatti, sov gott och dröm sött. :)

Söndag, våren, vad händer under dagen tro?

Ljudet av en motorcykel som drar igång utanför, det är vår på riktigt! Sen att det är sådär lagom varmt, att vårstädningen är på g här hemma och att det inte finns särskilt många spår kvar av vintern gör det hela ännu bättre.

Söndag idag då, sov länge till att börja med. Tror jag behövde det, dock måste jag börja tänka mig för. Kan inte hålla på att vrida runt dygnet varje helg. ;)
Idag ska jag i alla fall stöka runt i tvättstugan så mycket som möjligt för att få... lite mindre oordning där så att säga. Ska kanske även ut och ta en tur med möppisen, det var ett tag sedan nu. Utöver det ska jag kika över mitt rum, kanske behövs det dammsugas där? Dammas? Plockas iordning? 
Träning, lite, litegrann i alla fall, står på schemat. Det är ju dags att tagga inför sommaren på riktigt nu, när det är så påtagligt! Har hittat en video på åtta minuter på youtube som tydligen ska vara rätt effektiv mot magen, eller ja... det var min kära lillebror som hittade den, tänkte prova och se vad som händer! Kan ju inte bli dåligt i alla fall. ;)

Blir förmodligen en rätt seg dag idag, men det tycker jag ändå känns helt okej. Då finns det tid till att bara vara på, vilket jag inte mår särskilt dåligt av. Läsa en bok, plugga lite körkortsteori, och så vidare. Ja ni hör, det finns saker som ska göras, bara att dra igång.

Men först... ska jag bara... ;)

RSS 2.0